In producția de Bayou Rum se folosește exclusiv trestie de zahăr din sudul statului Louisiana, care este presată în cea mai veche moară din SUA.
Melasa este distilată în Copper Pot Stills și învechită în butoaie de bourbon timp de până la trei ani, folosind metoda solera.
Un rom pentru iubitorii de bourbon.
Rom premiat:
– SILVER la World Spirits Competition din San Francisco 2019.
– GOLD World Rum Awards 2016
– GOLD Miami Rum Festival Rum XP Award 2016
– GOLD American Distilling Institute 2015
Romul Bayou RESERVE Select Barrel Rum are o paletă aromatică complexă, cu note bogate de vanilie, caramel, condimente și fructe tropicale. Maturarea în butoaie de stejar adaugă nuanțe subtile de lemn învechit și un finisaj catifelat.
Apreciat atât ca băutură de degustare pură, cât și ca ingredient în cocktailuri sofisticate, Romul Bayou RESERVE Select Barrel Rum este apreciat de către iubitorii de rom pentru echilibrul său armonios și gustul său deosebit de plăcut.